AGYKONTROLL GYEREKEKNEK*Koncentráció*Lazítás*
AGYKONTROLL GYEREKEKNEK*Önbizalom*Kapcsolatok*
AGYKONTROLL GYEREKEKNEK*Memóriafejlesztés*Jobb tanulás*

Köszönöm, hogy kísérőszülőként végignézhettem és végigélvezhettem a 2 napot! Az első pozitív tapasztalatom a fiam hozzáállásában ért. Nagy örömmel indultunk a tanfolyamra, de magam sem gondoltam, hogy ilyen nyitott és felszabadult lesz. Boldogan ment mind két nap, s saját elmondása szerint jó játszó pajtásokra is talált.

Az ébredés kontrollt azonnal kipróbálta hétköznap. Pontban 6.30-kor felébredt. Minden este relaxál, alkalmazva a szokáskontrollt, mert szeretne leszokni a körömrágásról. (Még nem telt le a 30 nap, türelmesen várjuk.)Tegnap egy 8 versszakos verset az általad ajánlott módszerrel tanult meg, teljesen egyedül, hibátlanul,15 perc alatt. Hozzáteszem, szuper kreatívmódon.

Az előbb verseny matek feladatlapot oldott meg, s egy feladat fejtörést okozott neki. Mondom : háromujjtechnika.

Két perc múlva kiált: MEGVAN!

Sokszor megcsináljuk a memória fogast, mindig 20-ig.Teljesen hibátlanul visszamondja.Ha tanul, vagy csak játszik a szobájában, sokszor hallgatja a kapott CD-t, nagyon szereti a lassú, relaxáló zenéket.

A nagy lányom, aki már korábban végzett agykontrollt, látva a kicsi lelkesedését, kérte a segítségemet a relaxáláshoz (ez már jó). A töri anyagokat pedig azóta elmetérképpel tanuljuk, könnyebben megy és nagyobb kedvvel.

Kriszti, Hajdúszoboszló

Kedves Ildikó!
Sokat emlegetünk a kisfiammal, Leventével, mert mély nyomot hagyott mindkettőnkben a tanfolyam. El kell mondjam neked, hogy azóta Leventén sok pozitív változást tapasztalok..
Azt ugyan nem mondhatom, hogy szeret iskolába járni, de már nem látom rajta azt az elkeseredést reggelente, amit korábban. És elmúlt a reggeli hasfájás!
A társaival sokat javult a kapcsolata. Talán emlékszel rá, hogy mondta, hogy sokat csúfolják. Hát képzeld el, egyik nap úgy jött haza, hogy az a fiú, akitől eddig a legjobban tartott, mert ő piszkálta a legtöbbet, a barátja lett. SŐT!!! Elkezdett kosárlabda edzésre járni. Ez számomra nagyon nagy öröm, mert már nagyon szerettem volna, hogy sportoljon valamit, de mindig azt mondta, hogy azért nem akar menni, mert őt mindig kicsúfolják, hogy ügyetlen.
Már 3 alkalommal volt edzésen, és mindig nagy örömmel és sikerélménnyel jött haza. Azt mondta, hogy alkalmazta az elmetükre-technikát.
A tanulásban nagy segítség és rendszeresen használjuk az elmetérképes vázlatot, a történelmet és a természetismeretet mindig ennek segítségével tanulja, és az óta élvezi a tanulást! Fantasztikus, hogy milyen ötletes jeleket tud kitalálni! Én is nagyon fellelkesedtem a dolgon, elkezdtem olvasni az Agykontroll című könyvet, és próbálom elsajátítani a technikákat. Nekem még nem megy olyan jól, mint Leventének, de szépen haladok. Megfordult a fejemben, hogy alkalomadtán elvégzek egy felnőtt tanfolyamot.
Hálás szívvel gondolunk rád!
Ildikó és Levente

"Örülünk neki, hogy részt vettünk a tanfolyamon, hasznunkra vált!!! Az óta Bence rendszeresen relaxál, a kuckójában öngyógyítást is végez. Bencénél probléma volt az éjszakai bepisilés. A tanfolyam óta (a kuckójában ezt is gyógyítja) egyetlen nap sem történt bepisilés, sőt éjjel felkel és kimegy. Most a 21. száraz napnál tartunk, reméljük így is marad. A tanárok dicsérik teljesítményét, illetve a tavalyi évhez képest jobb jegyei vannak. A fociban múlt héten arany érmet nyert a csapatuk, rendkívül büszke rá.A tanfolyam óta a foci edző folyamatosan dicséri: bátrabban játszik, ügyesebb stb. (Előtte nem emelte ki a teljesítményét.) További sikeres munkát és jó egészséget kívánok!”Éva

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

"Aki megtalálja önmagát, már sehol sem tévedhet el. Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más. Az élet játék. Játszd komolyan, de vedd könnyedén. Hinni abban kell, ami még nincs, hogy legyen. Élni jöttünk erre a világra, nem lakni."

Great new costomer Bonus Bet365 read here.
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes