AGYKONTROLL GYEREKEKNEK*Koncentráció*Lazítás*
AGYKONTROLL GYEREKEKNEK*Önbizalom*Kapcsolatok*
AGYKONTROLL GYEREKEKNEK*Memóriafejlesztés*Jobb tanulás*


Hogyan lehet a tanfolyamra jelentkezni?Az oktatónál telefonon vagy e-mailben lehet feliratkozni. 06-30-598-6468 . E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ezt érdemes időben megtenni, mert a létszám korlátozott. A jelentkezés véglegessé 4000ft előleg befizetésével történik.

Mennyi a tanfolyam díja?A tanfolyam ára: 22.000 ft.Testvérkedvezmény: 3500 Ft. /gyerekenként/ Nehéz körülmények között élők kérhetik az Agykontroll Alapítvány segítségét.

A tanfolyam díja tartalmazza a tanfolyami kézikönyvet, melyet a későbbiekben a gyerek használ a technikákhoz-frissítéshez és egy nemzetközi igazolványt)

Van- lehetőség arra, hogy a szülő a tanfolyamon ott maradjon a gyermekével?
 IGEN. Nálam a kísérő szülő ingyenesen részt vehet a képzésen, ha szeretne. Ez azért jó,mert később odahaza együtt lehet gyakorolni. Illetve sok szülő, aki még nem végzett felnőtt AK tanfolyamot arról számolt be utána, hogy az ő életében is pozitív változást jelentett a részvétel, ha meg már végzett, érdekes volt számára látni, hogy milyen módon sajátíttatjuk el ezt a gyerekekkel. Mindenképpen kérni szoktam a szülőket, hogy utolsó nap, az összefoglaló részre próbálják lehetőleg szabaddá tenni magukat, hogy lássák, mi mindent tanult a gyermek.


Mi a tanfolyam időrendje?
A tanfolyamok általában hétvégén zajlanak, 2 illetve 3 napos bontásban. Ha a tanfolyam három napos: pénteken 15.00 órától 18.00-ig,szombaton és vasárnap pedig 9.00-tól 14.00-ig tart. Ha a tanfolyam két napos, szombat és vasárnap 9.00-tól 16.30-ig tart.(12-13 óra között ebédszünet)


 Hogyan kell a tandíjat rendezni?
A tandíjat elegendő a helyszínen befizetni. A tanfolyam előtt 4000ft előleget postai úton befizetni, vagy átutalni. Az előleg a tanfolyam összköltségébe beleszámít.

A testvérkedvezményt személyenként vagy összességében kell érteni?
Személyenként.

Mire jó az agykontroll-igazolvány?
A későbbiek során kedvezményes áron végezheti el a felnőtt-tanfolyamot. Külföldön is érvényes. Az ismétlés díja is kedvezményes az igazolvánnyal rendelkezőknek.

Mi történik akkor, ha a tanfolyam előtt megbetegszik a gyerek?
A tanfolyamot későbbi, másik időpontban is el tudja végezni. Ha ez nem felel meg, akkor a befizetett előleget visszajuttatom.

A tanfolyamon nem fáradnak el nagyon a gyerekek?
Nem. Az oktatás játékosan, mesékkel, zenével, sok-sok mozgással, relaxálással egybekötve folyik.

"Aki megtalálja önmagát, már sehol sem tévedhet el. Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más. Az élet játék. Játszd komolyan, de vedd könnyedén. Hinni abban kell, ami még nincs, hogy legyen. Élni jöttünk erre a világra, nem lakni."

Great new costomer Bonus Bet365 read here.
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes