AGYKONTROLL GYEREKEKNEK*Koncentráció*Lazítás*
AGYKONTROLL GYEREKEKNEK*Önbizalom*Kapcsolatok*
AGYKONTROLL GYEREKEKNEK*Memóriafejlesztés*Jobb tanulás*

 

Topáné Illés Ildikó vagyok, matematika-rajz és magyar szakos tanár,valamint a Silva-féle agykontroll magyarországi hivatalos oktatója.

Tanulmányok:

• 1997 Eszterházy TKF magyar szakos tanári diploma (kiváló minősítés)
• 1988 Ho Shi Minh TKF matematika-rajz szakos tanári diploma(jeles minősítés)
• 2008 Gyermekagykontroll-oktatói diploma, Budapest

További tanulmányok:
• Drámapedagógia
• Mozgókép és médiaismeret

Néhány éve egy nagyon súlyos betegséggel küzdöttem. A lelkiismeretes és szakszerű orvosi kezelés, a szerető, féltő családi háttér mellett nekem volt még egy nagy segítségem: az agykontroll. Segített, hogy elengedjem a feszültséget, hogy higgadt, derűs és bizakodó maradjak, segített a gyógyulásban, a fájdalom enyhítésében. Akkor megfogadtam, ha egyszer újból talpra állok, akinek csak tudom,átadom az ismereteimet. Soha senki nem tudhatja, mikor lesz igazán szüksége rá, ám ha ez a tudás ott lapul a tarsolyában, átsegítheti az élet nehézségein.

 Mivel majd 20 évig tanítottam, leginkább a gyerekek között érzem jól magam, így egyértelműnek tűnt, hogy nekik tanítom azt meg, hogy hogyan tehetik sikeresebbé az életüket, nekik tanítom meg ezeket az életmentő, sorsunkat javító, hasznos technikákat.


Topáné Illés Ildikó interjú: videó RTL Klub riport Egy kis képes összeállítás a gyermektanfolyamokról:

 

"Aki megtalálja önmagát, már sehol sem tévedhet el. Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más. Az élet játék. Játszd komolyan, de vedd könnyedén. Hinni abban kell, ami még nincs, hogy legyen. Élni jöttünk erre a világra, nem lakni."

Great new costomer Bonus Bet365 read here.
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes